klimaenergy.cz

Novinky v klimatizacích v roce 2016 vede Samsung

29.12.2015

Rok 2016 budou doprovázet inovace v energetické úspornosti, výkonu i v rychlosti chlazení. Prim bude hrát také design klimatizačních jednotek, který ještě nikdy tak dokonale nesplýval s interiérem. Co přesně tedy klimatizace Samsung chystá na příští rok? Podívejte se na následující přehled.

Samsung 360 Cassette – ozdoba interiéru

Nové uspořádání klimatizační jednotky 360 Cassette od základu mění systém proudění vzduchu v místnosti. Unikátní design totiž zajišťuje rovnoměrnou distribuci vzduchu do všech směrů. Rychle a pohodlně zchladí celý prostor, a to bez nepříjemného průvanu.

Tato klimatizační jednotka vyniká také propracovaným designem, který bude vždy dokonale splývat s interiérem. Kruhový tvar a propracovaný styl krytu harmonicky ladí s každým typem prostoru. 

360 Cassette má pod kontrolou 100 % vzduchu v místnosti, navíc chladí až o třetinu rychleji než jiné 4cestné kazetové jednotky. Perfektní je i jednoduché ovládání, které umožňuje podle potřeby měnit proudění vzduchu. Nechybí ani speciální tlačítko pro komfortní chlazení.

Klimatizaci ocení i alergici a astmatici – díky možnosti zabudovat speciální technologii, která eliminuje prach, poletující nečistoty, alergeny, bakterie a viry.

Zaujala Vás? Přejete si více informací, event. zpracovat zdarma individuální cenovou nabídku? Neváhejte nás kdykoli kontaktovat.