klimaenergy.cz

Jsme certifikovaná firma na dodávku a instalaci tepelného čerpadla v rámci dotačního programu.  

4.2.2016

Pomůžeme Vám získat až 127 500,- Kč v rámci kotlíkové dotace! 

Díky Ministerstvu životního prostředí a Státnímu fondu životního prostředí ČR můžete už od letošního roku získat až 127 500,- Kč na nový ekologický kotel nebo tepelné čerpadlo ve vaší domácnosti!

Kotlíkovou dotaci získáte na výměnu kotlů na pevná paliva s ručním přikládáním v rodinných domech. Je poskytována z Operačního programu Životní prostředí. Můžete ji použít na zdroj vytápění a jeho instalaci, novou nebo zrekonstruovanou otopnou soustavu, úpravy spalinových cest, služby specialisty i zpracování dokumentace. Součástí financování jsou i nenáročná opatření ke snížení energetické náročnosti budovy, např. dílčí výměna oken či zateplení střechy. Kotlíkové dotace budou pro občany administrovat krajské úřady. Některé kraje vyhlásí výzvy pro občany ještě do konce roku 2015.

Jak požádat o dotaci?

V první řadě se informujte na vašem krajském úřadě, kdy vyhlásí výzvy pro občany. Informace najdete buď na webových stránkách vašeho kraje, na vývěsce krajského úřadu, můžete je získat i telefonicky na speciální telefonní lince vašeho kraje nebo sledujte denní tisk.

Kontaktní údaje a adresy www stránek na vaše úřady najdete zde: 

Kontakty na kraje

Pokud konkrétní informace ke kotlíkovým dotacím ještě váš kraj nezveřejnil, můžete si přečíst základní pravidla, které pro kraje stanovilo MŽP, a které určitě budete muset pro získání kotlíkové dotace splnit:

Základní pravidla pro fyzické osoby.

Kraje však mohou základní pravidla pro občany ještě upravit popř. rozšířit.

Další otázky vám může zodpovědět rubrika:

• 15 nejčastějších otázek, na něž chcete znát odpověď

• další dotazy

KLIMA ENERGY s.r.o. je certifikována pro dotační programy „Kotlíková dotace“ a „Nová zelená úsporám“. 

CERTIFIKÁT

Pro více informací prosím pište na: info@klimaenergy.cz. nebo se na nás obraťte na telefon 773 131 373 či pošlete dotaz zde a získejte až 127 500,- Kč na výměnu Vašeho kotle na tuhá paliva za ekologické a úsporné tepelné čerpadlo!!!