klimaenergy.cz

KLIMATIZACE DAIKIN S TECHNOLOGIÍ STREAMER A KORONAVIRUS

8.3.2021

Výrobce klimatizací Daikin potvrzuje účinnost své patentované technologie Streamer v klimatizačních jednotkách, která úspěšně deaktivuje více než 99,9 % nového koronaviru (SARS-CoV-2) po 3 hodinách ozařování viru.

Studii vykonala společnost Daikin Industries Ltd. ve spolupráci s profesorem Shigeru Kyuwa z katedry Biomedical Science na univerzitě v Tokiu a skupinou výzkumníků, vedenou profesorem Shigeru Morikawa z katedry Microbiology na univerzitě Okayama University of Science.

Výsledky pokusu:

Výzkumný tým provedl pokus, při kterém byly viry po dobu 3 hodin ozařovány technologií Daikin Flash Streamer.

Výsledky tohoto experimentu ukázaly, že:

Výboj Flash Streamer deaktivoval po 1 hodině ozařování 93,65 % koronaviru (SAR-CoV-2)

Výboj Flash Streamer deaktivoval po 3 hodinách ozařování 99,97 % koronaviru (SAR-CoV-2)

streamer covid

Zdroj: „Ve studii je uveden inaktivační účinek plazmového iontového generátoru (Daikin Streamer) na SARS-CoV-2,“ řekl Shigeru Morikawa, z katedry Veterinary Medicine, Microbiology Course, na univerzitě Okayama University of Science

Zde popsané testy se týkají pouze patentované technologie Streamer. Účinky produktů vybavených technologií Streamer nebo účinky ve skutečném prostředí se mohou lišit. Další informace o produktech Daikin obsahujících technologii Streamer naleznete v příslušných informacích o produktu.

Pokud si přejete zdarma a nezávazně zpracovat cenovou nabídku na dodání zařízení, včetně montáže, neváhejte se na nás kdykoli obrátit na tel. 773 131 373 nebo na info@klimaenergy.cz

Fotografie z montáží tepelných čerpadel a klimatizací můžete shlédnout zde: REFERENCE

Děkujeme za zájem o naše služby!

LOGO KLIMA ENERGY