klimaenergy.cz

Vysokoteplotní tepelné čerpadlo Daikin tichý chod, záruka 7 let; účinnost A+++ a odborná montáž po celé ČR.

19.11.2020

Poradíme Vám s výběrem a pomůžeme s kotlíkovou dotací. Přejete si více informací? Máme pro Vás odborné video přímo od výrobce Daikin o vysokoteplotním tepelném čerpadle Daikin Altherma 3 H HT. 

Ticho znamená komfort. Pokud běží v režimu standardní hlučnosti, hladina akustického tlaku venkovní jednotky je 38 dBA (ve vzdálenosti 3 m) – což je někde mezi ptačím švitořením a tichou knihovnou. Pokud běží v tichém režimu, je akustický tlak snížen na polovinu (35 dBA ve vzdálenosti 3 metry).

Vytvořeno s mimořádnou pečlivostí!

  1. Moderní opláštění

Inženýři Daikin spolupracovali s designéry, aby přivedli čerstvý vzduch do vzhledu tradiční venkovní jednotky. Inspirována vynikajícím designem vnitřních jednotek Daikin, tato venkovní jednotka je charakteristická atraktivní přední deskou a čistými liniemi, takže snadno splyne se svým okolím.

  1. Vysoce výkonný ventilátor

Většina vysoce výkonných jednotek používá dva ventilátory, ale tato venkovní jednotka vyžaduje pouze jeden. Ventilátor větších rozměrů zlepšuje cirkulaci vzduchu, což pomáhá snižovat provozní hlučnost.

  1. Zcela nový kompresor

Společnost Daikin Europe spolupracovala s vývojovým střediskem Daikin Technology and Innovation Centre v Japonsku na vývoji speciálního kompresoru, který dodává vodu o teplotě 70 °C. Toto vysokoteplotní tepelné čerpadlo je také první, které používá chladivo R-32: energeticky účinnější chladivo, které produkuje méně emisí CO2.

Na KLIMA ENERGY se můžete spolehnout! Máme zkušenosti a za sebou desítky úspěšných realizací! Volejte hned tel. 773 13 13 73 anebo pište obratem na info@klimaenergy.cz

Fotografie z montáží tepelných čerpadel můžete shlédnout zde: REFERENCE

Děkujeme za zájem o naše služby!

KLIMA ENERGY TEPELNÁ ČERPADLA