klimaenergy.cz

NOVINKA TEPELNÉHO ČERPADLA DAIKIN ALTHERMA 3 H TH

20.5.2020

Vysokoteplotní čerpadlo, které dokáže být i při ohřevu vody na 70°C mimořádně tiché.

 

Daikin Altherma 3 H HT o výkonech 14 kW, 16 kW, 18 kW má 100% účinnost, dostatečný výkon i při velmi nízkých teplotách (až do -28°C), při kterém je minimálně použit podíl bivalentního zdroje a nízké provozní náklady. 

výkon tepelného čerpadla

Daikin Altherma 3 H HT je velmi tiché tepelné čerpadlo, jehož maximální akustický tlak ve 3 metrech dosahuje 38 dbA, při tichém chodu pouze 35 dBA

hlučnost tepelneho čerpadla

Tepelné čerpadlo Daikin Altherma 3 H HT lze ovládat prostřednictvím Wifi. 

wifi

Vnitřní jednotky tepelná čerpadla Daikin Altherma 3 H HT se vyrábí v nástěnné verzi, s možností připojení zásobníku TUV nebo integrované verzi s již zabudovaným nerezovým zásobníkem TUV (180l x 230l). 

Daikin Altherma 3 H HT jsou tepelná čerpadla nejen s funkcí topení až do -28°C, ale i chlazení. Výrobce Daikin navíc dodává zařízení s dvouzonovým provozem. Daikin Altherma lze propojit i s dalším zdrojem vytápění.  

Tepelná čerpadla Daikin Altherma 3 H HT jsou vhodná do rekonstrovaných rodinných domů a garantují teplotu výstupní vody až 70°C a při -15°C až 65°C!

vystup voda 70

Daikin Altherma 3 H HT tepelná čerpadla jsou vhodná převážně do rekonstrukcí a pokud zvažujete výměnu kotle za tepelné čerpadlo, je Daikin Altherma 3 H HT nejlepší volba navíc bez nutnosti změny otopné soustavy

Zvažujujte, že si zažádáte o kotlíkovou dotaci nebo už máte odsouhlasenou kotlíkovou dotaci a řešíte výběr nejlepšího tepelného čerpadla? 

Přejete si více informací? Potřebujete pomoc s kotlíkovou dotací?  Kontaktujte nás a my Vám rádi pomůžeme.

Na KLIMA ENERGY se můžete spolehnout! Máme zkušenosti a za sebou desítky úspěšných realizací! 

Fotografie z montáží tepelných čerpadel na kotlíkové dotace můžete shlédnout zde: REFERENCE

Děkujeme za zájem o naše služby!

KLIMA ENERGY TEPELNÁ ČERPADLA