klimaenergy.cz

NOVÁ ENERGIE

21.10.2019

Česko potřebuje sebevědomý plán, který nám zajistí postupnou nezávislost na spalování fosilních paliv. Právě moderní energetika je klíčem k čisté, dostupné a levné energii. 

Jestli se nechcete spokojit jen s návrhem vlády, podepište výzvu na www.novaenergieceska.cz.

ste rozhodnuti pořídit tepelné čerpadlo? Pak je to v podstatě velmi jednoduché, stačí poptat CERTIFIKOVANOU ZKUŠENOU INSTALAČNÍ FIRMU, jako je KLIMA ENERGY, která patří DO SEZNAMU ODBORNÝCH DODAVATELŮ a nabídne Vám pouze KVALITNÍ SPOLEHLIVÉ TEPELNÉ ČERPADLO. Poté k Vám na místo vyrazí vzdělaný a zkušený odborník, který dle tepelných ztrát rodinného domu spočítá výkon tepelného čerpadla, shlédne vhodné umístění a zpracuje Vám zdarma a nezávazně cenovou nabídku na dodání a instalaci tepelného čerpadla.

Fiser - 1Fiser - 2Fiser - 3Fiser - 4

Montáž tepelného čerpadla by měl instalovat pouze certifkovaný odborník, tak aby byly garantovány záruční podmínky! Tím ale naše práce nekončí, předvyplníme Vám také protokol ČEZ, abyste získali na celý dům 20 hod snížený tarif a v případě, že si pořídíte tepelné čerpadlo Daikin, nabídneme Vám možnost prodloužené 7-leté záruční doby.

Zaujala Vás naše nabídka? Neváhejte a ozvěte se nám hned! Rádi Vám zdarma a nezávazně zpracujeme nabídku na tepelné čerpadlo, včetně montáže a pomůžeme Vám v případě zájmu také s kotlíkovou dotací!

Na KLIMA ENERGY se můžete spolehnout! Máme zkušenosti a za sebou desítky úspěšných realizací!

Fotografie z montáží tepelných čerpadel na kotlíkové dotace můžete shlédnout zde: REFERENCE

Děkujeme za zájem o naše služby!

Za naši společnost hovoří výsledky práce a naší prioritou je spokojený zákazník!