klimaenergy.cz

Proč si pořídit tepelné čerpadlo? Jaká je návratnost investice do tepelného čerpadla? Informace o tom, jak si zlevnit vytápění domu a celkové náklady na dům.

11.10.2019

Přemýšlíte o pořízení tepelného čerpadla pro vytápění vašeho domova? Zvažujete, zda jeho výhody skutečně převýší vyšší pořizovací cenu a rádi byste před konečným rozhodnutím znali názor odborníka?

Podívejte se na reportáž, kterou odvysílala TV Nova v pořadu Tipy ptáka Loskutáka. Pan Vladimír Macháček ze společnosti Daikin vám vysvětlí, proč a v jakých případech je pro vás pořízení tepelného čerpadla tou správnou volbou!

Jste rozhodnuti pořídit tepelné čerpadlo? Pak je to v podstatě velmi jednoduché, stačí poptat CERTIFIKOVANOU ZKUŠENOU INSTALAČNÍ FIRMU, jako je KLIMA ENERGY, která patří DO SEZNAMU ODBORNÝCH DODAVATELŮ a nabídne Vám pouze KVALITNÍ SPOLEHLIVÉ TEPELNÉ ČERPADLO. Poté k Vám na místo vyrazí vzdělaný a zkušený odborník, který dle tepelných ztrát rodinného domu spočítá výkon tepelného čerpadla, shlédne vhodné umístění a zpracuje Vám zdarma a nezávazně cenovou nabídku na dodání a instalaci tepelného čerpadla.

Fiser - 1Fiser - 2Fiser - 3Fiser - 4

Montáž tepelného čerpadla by měl instalovat pouze certifkovaný odborník, tak aby byly garantovány záruční podmínky! Tím ale naše práce nekončí, předvyplníme Vám také protokol ČEZ, abyste získali na celý dům 20 hod snížený tarif a v případě, že si pořídíte tepelné čerpadlo Daikin, nabídneme Vám možnost prodloužené 7-leté záruční doby.

Zaujala Vás naše nabídka? Neváhejte a ozvěte se nám hned! Rádi Vám zdarma a nezávazně zpracujeme nabídku na tepelné čerpadlo, včetně montáže a pomůžeme Vám v případě zájmu také s kotlíkovou dotací!

Na KLIMA ENERGY se můžete spolehnout! Máme zkušenosti a za sebou desítky úspěšných realizací!

Fotografie z montáží tepelných čerpadel na kotlíkové dotace můžete shlédnout zde: REFERENCE

Děkujeme za zájem o naše služby!

Za naši společnost hovoří výsledky práce a naší prioritou je spokojený zákazník!