klimaenergy.cz

Kotlíková dotace na tepelná čerpadla a jeho realizace

18.10.2018

Získali jste dotaci? Hledáte instalační firmu? Jste na správném místě!

Klienti, kteří úspěšně podali žádost o kotlíkovou dotaci a získali tak příspěvek na výměnu starého kotle na tuhá paliva stojí nyní před samotnou realizací - montáží tepelného čerpadla.

V podstatě je to velmi jednoduché, stačí poptat CERTIFIKOVANOU INSTALAČNÍ FIRMU, jako je KLIMA ENERGY, která patří DO SEZNAMU ODBORNÝCH DODAVATELŮ a nabídne Vám pouze TEPELNÉ ČERPADLO ZAPSANÉ DO SEZNAMU CERTIFIKOVANÝCH VÝROBKŮ (SVT kód). Poté k Vám na místo vyrazí vzdělaný a zkušený odborník, který dle tepelných ztrát rodinného domu spočítá výkon tepelného čerpadla, shlédne vhodné umístění a zpracuje Vám zdarma a nezávazně cenovou nabídku na dodání a instalaci tepelného čerpadla.

Montáž tepelného čerpadla musí opět instalovat pouze certifkovaný odborník s certifikátem nejen od výrobce tepelného čerpadla, ale i od Ministerstva průmyslu a obchodu. Po instalaci a zprovoznění tepelného čerpadla Vám pak administrativa firmy pomůže dodat na Ministerstvo životního prostředí veškeré potřebné dokumenty, aby Vám dotaci proplatili! Tím ale naše práce nekončí, předvyplníme Vám i protokol ČEZ, abyste získali na celý dům 20 hod snížený tarif a v případě, že si pořídíte tepelné čerpadlo Daikin, máte navíc zpětně připsaný bonus +15.000,- Kč přímo na Váš účet.

Zaujala Vás naše nabídka? Neváhejte a ozvěte se nám hned! Rádi Vám zdarma a nezávazně zpracujeme nabídku na tepelné čerpadlo, včetně montáže a pomůžeme Vám kotlíkovou dotaci dotáhnout do konce! Na KLIMA ENERGY se můžete spolehnout! Máme zkušenosti a za sebou desítky úspěšných realizací!

Fotografie z montáží tepelných čerpadel na kotlíkové dotace můžete shlédnout zde: REFERENCE

Děkujeme za zájem o naše služby!

Za naši společnost hovoří výsledky práce a naší prioritou je spokojený zákazník!