klimaenergy.cz

KLIMATIZACE DO BYTU, AKCE NA KLIMATIZACE LÉTO 2018

2.5.2018

KLIMA ENERGY je oficiální a certifikovaný dodavatel - velkoobchod klimatizací a tepelných čerpadel pouze od spolehlivých výrobců.

Dodáváme kvalitní klimatizace i tepelná čerpadla s prodlouženou zárukou za rozumné ceny. Jako instalační firma Vám zdarma zpracujeme nabídku přesně podle Vašich požadavků a technicky tak, aby Vám dokázala vždy daný prostor spolehlivě vychladit či vytopit.

Poskytujeme služby od A-Z, kdy začneme odbornou prohlídkou na místě instalace nebo zevrubnou cenovou nabídkou realizovanou dle projektu a poté vysoce odbornou montáží klimatizace či instalací tepelného čerpadla pouze certifikovanými techniky!

KLIMA ENERGY patří do seznamu odborných dodavatelů a instaluje tepelná čerpadla v dotačním programu "KOTLÍKOVÉ DOTACE" i "NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM". 

Po předání a převzetí zařízení dáváme zákazníkovi nejen informace jak ovládat klimatizaci či tepelné čerpadlo, ale rovněž možnost dlouholeté spolupráce spojenou s pravidelnou servisní údržbou zařízení. Zajistíme Vám nejen dlouhodobou údržbu, ale i pozáruční servisní služby.

Neváhejte, ozvěte se nám hned a využijte akční ceny "léto 2018"!

Více informací na info@klimaenergy.cz nebo na tel. 773 131 373!

Děkujeme za zájem o naše služby!

KLIMA ENERGY s.r.o.

klimatizace

více fotografií ZDE: KLIMAENERGY/REFERENCE

KLIMA ENERGY