klimaenergy.cz

Proč jsou tepelná čerpadla Daikin Altherma lepší než jejich konkurence...

4.10.2017

1. ...účinnější / úspornější: Mají garantovaný provoz i při -25 °C zajištuje nepřetržitý chod tepelného čerpadla i při těch nejnejpříznivějších podmínkách. A navíc s vysokou účinností, vysokým výkonem a bez rizika namrzání venkovní jednotky! Originál Daikin kompresor s plynulou regulací výkonu a navržený speciálně pro vytápění. Naprostá spolehlivost v jakýchkoliv podmínkách v kombinaci s nízkými provozními náklady. Díky plynulé regulaci výkonu ušetříte navíc za akumulační nádrž. V porovnání s běžnými rotačními a scroll kompresory je Daikin kompresor tišší, má větší provozní rozsah, k méně podléhá opotřebení a dosahuje vyšších účinností zejména při částečné zátěži.

2. ...spolehlivější a vydrží déle: 7 let záruka na celé tepelné čerpadlo v případě pravidelného servisu. Speciálně upravená konstrukce venkovní jednotky pro okamžité odtávání díky bezrámové konstrukci a vyhřívání spodní desky horkými parami. Originál Daikin kompresor s plynulou regulací výkonu a navržený speciálně pro vytápění. Během doby návratnosti máte 100% jistotu, že vás nepřekvapí nečekaný výdaj za opravu zařízení. Odtávání jednotky probíhá okamžitě bez rizika namrzání. I při těch nejnepříznivějších podmínkách máte jistotu spolehlivého provozu. I při venkovní teplotě -20 °C dokáže kompresor bez přidaného el. ohřevu ohřívat vodu až na 50 °C s vysokou účinností.

3 ...na míru pro klienta: Vnitřní jednotku lze pořídit jak v nástěnném provedení, s integrovaným zásobníkem TV či s možností dopojení solárních panelů, nebo vysokoteplotní TČ s teplotou vody až 80 °C bez el. dohřevu. Plynulá regulace kompresoru i ventilátoru. Tepelné čerpadlo i systém ovládání si můžete zvolit přesně na míru dle vašich požadavků a preferencí z širokého portfolia. Navíc naše systémy můžete kombinovat s dalšími zdroji energie, jako je slunce či plyn. Velice tichý chod tepelného čerpadla nebude rušit vás, ani vaše sousedy.

4. ...Inteligentnější: Intuitivní ovládání a možnost řízení přes wifi. Ovládejte své tepelné čerpadlo odkudkoliv a kdykoliv pomocí wifi aplikace. Kombinace tepelného čerpadla a kondenzačního plynového kotle (hybridní TČ) nebo kombinace s Daikin solárními systémy umožňuje díky inteligentnímu řízení vždy upřednostnit levnější zdroj tepla.