klimaenergy.cz

Ekologická klimatizace a další zajímavosti

25.9.2015

Čistý a čerstvý vzduch. Komfort, uvolnění a lepší pocit. Zhluboka se nadechněte a dýchejte  zdravěji. Jak to udělat? Řešením je ekologická klimatizace, u které se nemusíte starat ani o účet za elektřinu.

Klimatizace s invertorem a spotřeba energie

Řešíte spotřebu elektrické energie? Řešení je v klimatizaci s invertorem. Nižší spotřeba, vyšší úspory a to vše v příjemném prostředí díky klimatizaci – tepelnému čerpadlu vzduch – vzduch s invertorem. Technologie inteligentního invertoru vám zajišťuje výkonné, rychlé chlazení a vytápění klimatizací s minimální spotřebou elektřiny, což znamená, že šetříte peníze a snižujete plýtvání energií.

Klimatizace s ekologickým i ekonomickým přístupem

EU chce výrazně snížit spotřebu elektrického proudu. Současně se tak zavádí lepší systém označování z hlediska energetické náročnosti, ze kterého spotřebitelé lépe poznají, kolik elektřiny jejich klimatizační jednotka spotřebovává.

Nízká spotřeba elektrického proudu

Společnosti zabývající se výrobou klimatizací pomáhají při prevenci emisí skleníkových plynů tím, že vyrábějí klimatizace s nejvyšší energetickou účinností. Šetříte peníze a chráníte tak zároveň životní prostředí. Klimatizační zařízení spotřebovávají podstatně méně elektrického proudu, než jiné výrobky ve všech ročních obdobích. S klimatizací podporující nové technologie šetříte energii, protože mají vysokou účinnost využití energie.

Inteligentní invertor šetří peníze

Vylepšené ovládání s inteligentním invertorem snižuje spotřebu energie až o 70 %, takže můžete ušetřit ještě více peněz za elektřinu. Díky energetické účinnosti klimatizace ušetříte za elektřinu, protože klimatizace s invertorem udržuje ideální teplotu bez neustálého vypínání a zapínání kompresoru. Tepelné čerpadlo vzduch – vzduch pro vás zajišťuje po dlouhou dobu příjemné prostředí při velmi nízké spotřebě elektřiny. Výkyvy teploty jsou minimální a příjemné prostředí lze vytvořit během několika minut. Chlaďte a topte doma klimatizací bez obav. Nová stylová klimatizace je tím správným rozhodnutím pro vkusně, moderně a chytře zařízený byt či dům.

Klimatizace zastaví viry i alergeny

Klimatizace s čističkou vzduchu odstraní ze vzduchu viry, bakterie i alergeny. Zkouška odstranění viru byla provedena s virem chřipky, nejčastějším virem přenášeným vzduchem. Byla potvrzena schopnost klimatizace účinně odstranit více než 99 % virů chřipky ze vzduchu. (Osvědčení vydaly: Korea – Yonsei University, Chungnam National University / Japonsko - Kitasato Environmental Science Center, Medical Center).

Zajímá vás více? Chcete připravit nezávaznou nabídku? Neváhejte nás kontaktovat.